طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

مشاوره سبک زندگی اسلامی

 اخلاق، تهذیب نفس و خانواده مشاوره مشاوره سبک زندگی اسلامی

//bayanbox.ir/view/4937789652536844316/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C.png

 

 



بسم الله الرحمن الرحیم

یکی از مهمترین مباحثی که با زندگی همه ما در ارتباط مستقیم است و میتوان گفت که تمام شئون زندگی ما را تحت تأثیر خود قرار میدهد، سبکی است که ما در زندگی به آن معتقد هستیم. اهمیت این موضوع را میتوان در کلام رهبر معظم انقلاب مشاهده کرد، آنجا که میفرمایند:

ما اگر پیشرفت همه‌جانبه را به معنای تمدن‌سازی نوین اسلامی بگیریم - بالاخره یک مصداق عینی و خارجی برای پیشرفت با مفهوم اسلامی وجود دارد؛ اینجور بگوئیم که هدف ملت ایران و هدف انقلاب اسلامی، ایجاد یک تمدن نوین اسلامی است؛ این محاسبه‌ی درستی است - این تمدن نوین دو بخش دارد:

  1. یک بخش، بخش ابزاری است؛
  2. یک بخش دیگر، بخش متنی و اصلی و اساسی است. به هر دو بخش باید رسید.
  • آن بخش ابزاری چیست؟ بخش ابزاری عبارت است از همین ارزشهائی که ما امروز به عنوان پیشرفت کشور مطرح میکنیم: علم، اختراع، صنعت، سیاست، اقتصاد، اقتدار سیاسی و نظامی و ...
  • اما بخش حقیقی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل میدهد؛ که همان «سبک زندگی» است که عرض کردیم. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است؛ مثل:
  1. مسئله ی خانواده،
  2. سبک ازدواج،
  3. نوع مسکن،
  4. نوع لباس،
  5. الگوی مصرف،
  6. نوع خوراک،
  7. نوع آشپزی،
  8. تفریحات،
  9. مسئله‌ی خط،
  10. مسئله ی زبان،
  11. مسئله‌ی کسب و کار،
  12. رفتار ما در محل کار،
  13. رفتار ما در دانشگاه،
  14. رفتار ما در مدرسه،
  15. رفتار ما در فعالیت سیاسی،
  16. رفتار ما در ورزش،
  17. رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست،
  18. رفتار ما با پدر و مادر،
  19. رفتار ما با همسر،
  20. رفتار ما با فرزند،
  21. رفتار ما با رئیس،
  22. رفتار ما با مرئوس،
  23. رفتار ما با پلیس،
  24. رفتار ما با مأمور دولت،
  25. سفرهای ما،
  26. نظافت و طهارت ما،
  27. رفتار ما با دوست،
  28. رفتار ما با دشمن،
  29. رفتار ما با بیگانه؛ 

​اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است.

۱۳۹۱/۰۷/۲۳ بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی

مشاوره سبک زندگی اسلامی درحقیقیت یک نگاه نو و جدید به زندگی براساس فطرت وآموزهای دین اسلام میباشد. که دراین صفحه به مشاوره پیرامون این موضوع خواهیم پرداخت.

به عنوان مقدمه دعوت میکنم از شما که به کلیپ زیر توجه کنید. در این کلیپ بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت «سبک زندگی اسلامی» تنظیم شده است.

دریافت

 

موضوعاتی که در بحث سبک زندگی اسلامی مطرح است و میتوانیم در این بخش راجع به آن به بحث و مشاوره بپردازیم عبارتند از:

  1. سبک خواب
  2. سبک غذاخورن
  3. سبک پوشش
  4. سبک همسرداری
  5. سبک تفکر اسلامی
  6. ...

از میان این موضوعات، صفحه مشاوره موارد زیر راه اندازی شده است که میتونید با کلیک بر روی آیکن مربوطه، به صفحه مشاوره رفته و سؤال خود را مطرح نمایید.

 


 
تعداد بازدید: ۶۲۶۶