طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

۲

نمودار کامل کتاب الموجز فی اصول الفقه

 علمی محصولات پایه 4 دروس حوزوی اصول نمودارها

//bayanbox.ir/view/4950617933036013997/%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%88%D8%AC%D8%B2-min.jpg

بسم الله الرحمن الرحیم

به حول و قوه الهی ان شاءالله قصد داریم در این مطلب، نمودار کامل کتاب الموجز فی اصول الفقه را خدمت شما تقدیم کنیم. این نمودار به همت جناب آقا محمدرضا فضلعلی از طلاب خوب مدرسه علمیه خاتم الاوصیاء عج تهران تهیه شده است.

ابتدا شایسته است بیشتر با مدرسه علمیه خاتم الاوصیاء تهران آشنا شویم:

مدرسه علمیه خاتم الاوصیاء عج تهران

حوزه علیمه حضرت خاتم الاوصیاء عجل الله فرجه الشریف در سال ۱۳۵۷ تحت تولیت عالم ربانی حضرت آیة الله حاج شیخ ابوالقاسم مقدس خیابانی ابتدا به صورت غیر رسمی و سپس به صورت رسمی مشغول فعالیت گردید.
از ویژگی های شاخص این مدرسه مبارکه علیمه حضور اساتید برجسته تهران که اکثر ایشان بدون واسطه  و یا با واسطه از شاگردان مرحوم آیة الله مجتهدی تهرانی هستند، است. به این سبب این حوزه مبارکه شعبه ی معنوی از شعبات حوزه مبارکه آن فقید سعید است.

این حوزه مبارکه 5 شعار را سر لوحه کار خود قرار داده است ؛ 

  1. پیوند با ولایت 
  2. پایبندی به انقلاب اسلامی 
  3. دانش 
  4. نظم
  5. اخلاق 

از دیگر ویژگی های این مدرسه علمیه توجه بسیار زیاد به امر پژوهش طلاب است. 

هر سال طلاب این حوزه به همراه تعدادی از اساتید ؛ در ماه مبارک رمضان نیمه دوم این ماه مبارک را به پابوسی حضرت ثامن الحجج علیه السلام  میشتابند تا در ظل سایه سار نورانی آن امام همام روحی فداه به آموزش پژوهش و تحقیق بپردازند ؛ معمولا طلاب در سال های اول و دوم به آموزش این پژوهش و روش نگاشتن علمی آن در قالب شخصیت شناسی  می پردازند ؛ و طلاب پایه های بالاتر نیز به پژوهش های کاربردی (‌مسئله محور ) به کار علمی مشغول میشوند ؛ این دوره علمی سالیانه تحت نظرر محقق ارجمند حضرت استاد حمیدیه حفظه الله تعالی برگزار میگردد ایشان جدای از تحصیلات حوزوی و تعلیم وتعلم در این فضای مقدس مشغول تدریس در دانشگاه تهران و از ااعضای هیات علمی دنشکده الهیات آن دانشگاه هستند.

گزارش تصویری از مدرسه علمیه خاتم الاوصیاء عج


نمودار کامل کتاب الموجز فی اصول الفقه

موضوع دانلود
مقدمه
المقصد الاول: فی الاوامر
المقصد الثانی: فی النواهی
المقصد الثالث: فی المفاهیم
المقصد الرابع: فی العموم و الخصوص
المقصد الخامس: فی المطلق و المقید 

المقصد السادس: فی الحجج و الامارات  
المقصد السابع: فی الاصول العملیه  
المقصد الثامن: فی التعارض ادله  

 


مطالب مرتبط


پیام رسانهای طلبگی تا اجتهاد

نظرات (۲)

  1. جواد رضایی

    سلام و عرض ادب، ضمن تشکر از زحمات به عمل آمده خواهشا مقصد رابع و خامس کامل کنید
    • پاسخ:

      سلام علیکم
      پاورپوینت الموجز کامل هست از اون استفاده کنید