طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

متن کامل زیارت غدیریه + ترجمه مقابل

 بصیرت اجتماعی فرهنگ ادعیه و زیارات

//bayanbox.ir/view/5460618871357263604/%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%BA%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%87.jpg

دو میراث گرانبها در زمینه امام شناسی از امام هادی علیه السلام به دست ما رسیده است که لازم است قدر آن بیش از پیش بدانیم.
اولین آنها، زیارت گوهربار «جامعه کبیره» که برای زیارت کردن تمامی امامان معصوم علیه السلام از ایشان صادر شده تا ذره¬ای از فضائل اهل بیت عصمت و طهارت –علیهم افضلُ صلوات المصلّین- به وسیله آن دانسته شود.
دومین آنها «زیارت غدیریه» است که ایشان در روز «عیدُ اللهِ الاَکبرُ»(: بزرگ ترین عید خدا) یعنی در روز «عید سعید غدیر» قبر مطهر وصیّ و خلیفه بر حق رسول خدا، امیر مؤمنان علی –علیه و علی آله افضل صلوات الله- را با آن زیارت فرمودند.
در زمان ما قدر «جامعه کبیره» بیش از زیارت غدیریه دانسته شده و جا دارد که شیعیان حضرت مولی علی علیه السلام، هم عید غدیر را و هم این زیارت شریف غدیریه را بیش از پیش ارج نهند و دهه ولایت(از عید قربان تا عید میلاد امام کاظم علیه السلام یعنی از دهم تا بیستم ذیحجه) را همانند دهه محرم قدرشناسی کنند.

متن این زیارت شریف را مرحوم شیخ عباس قمی در «مفاتیح الجنان» و در بخش زیارت امیر المؤمنین علیه السلام، در روز غدیر به این شرح آورده اند:
«برای روز غدیر چند زیارت نقل شده است: اول: زیارت امین الله ... دوم: زیارتی است که به سندهای معتبر از حضرت امام هادی علیه السلام نقل شده است که با آن زیارت، حضرت امیر مؤمنان علیه السلام را در روز غدیر در سالی که معتصم آن حضرت را طلبیده بود زیارت کردند».

امید است که این قلیل، مورد قبول حضرت حق تعالی قرار گرفته و منشأ اثر و هدایت و مورد استفاده مؤمنین قرار گیرد و ذخیره معاد باشد.

 

 

تعداد بازدید: ۱۲۴۹