طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • نقش دعا و توسل در بهبود بیماری ها و رفع بلایا + توصیه های بزرگان دین

     

    این روز ها کشور ما و خیلی از کشورهای دنیا با آمدن ویروس کرونا دچار چالشی جدید شدند و  هر یک از ما به فکر راه حلی برای مبارزه با این ویروس هستیم.

    خوب بود مسئولین و مجریان امر در کنار تبلیغ فراوان نکات و مسائل بهداشتی -که بسیار لازم هم هست-، نیم نگاهی هم به راه کارهای دینی و مذهبی برای برون رفت از این بحران داشته باشند و مردم را به آن تشویق کنند.

    اگر ما بر این باوریم که مسلمانیم و دین اسلام بهترین و کامل ترین ادیان عالم است، پس چرا از این سرمایه بزرگ بی بهره ایم و صرفا دنبال توصیه های سازمان بهداشت جهانی هستیم؟!

    اگر ما معتقدیم که مرض و شفاء، همگی به دست ربّ العالمین است («و اذا مرضتُ فهو یشفین» سوره مبارکه شعراء ایه 80) پس چرا این همه نگرانی و اضطراب؟!

    ما در این مقاله قصد داریم به بررسی و نقش دعا در برطرف شدن بلایا و امراض بپردازیم.