طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

۱

جلسه سوم کارگروه «طلبگی تا اجتهاد» با موضوع اهمیت و ضرورت کارِ جمعی برگزار گردید

 گزارش فعالیت‌های گروه «طلبگی تا اجتهاد»

//bayanbox.ir/view/5241303323714476384/IMG-1419.jpg

بسم الله الرحمن الرحیم

سومین جلسه کارگروه «طلبگی تا اجتهاد» مدرسه علمیه معصومیه (سلام الله علیها) با موضوع اهمیت و ضرورت کارِ جمعی و گروهی، با حضور استاد شبان، برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه خلاصه ای از فعالیت های کارگروه طلبگی تا اجتهاد توسط جناب آقای بهنام نوذری به حاضرین، ارائه و موضوع جلسه سوم بیان شد و در ادامه جناب حجت الاسلام شبان، به ارائه مباحث خود پرداختند.
حجت الاسلام شبان، به عنوان اولین نکته، بیان کردند که بهتر است علاوه بر پی‌‌گیری و پرداختن به مباحث مرتبط با سایت طلبگی تا اجتهاد، فعالیت های بیرونی کارگروه را پررنگ‌تر نمایید. به این معنا که راجع به اهداف بلندمدت‌تر به بحث و تبادل نظر پرداخته شود.
استاد شبان در بخش دوم سخنان خود به تبیین اهمیت و ضرورت کارِ جمعی و گروهی پرداختند و اشاره کردند که چنانچه تفکر ما این است که دروس حوزه را به صورت فردی پی‌گیری کرده و سردر لاک خود فروبریم، قطعاً و یقیناً در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد.
ایشان در بیان دلیلِ این ادعا به این نکته اشاره کردند که اگر افق بلندمدتی که به خاطر آن وارد حوزه عملیه شده‌ایم، رسیدن به «تمدن نوین اسلامی» ایست، این کاری نیست که بتوان حتی در مورد آن به صورت فردی فکر کرد بلکه نیازمند این است که نه تنها یک گروه بلکه هزاران کارگروه حول آن به فعالیت بپردازند تا در نهایت بتوان امید داشت که این فعالیت ها به ثمر برسد.
ایشان در ادامه بیان داشتند که مبادا کسی تصور کند صَرف وقت و انرژی در کارگروه و شرکت در جلسات مفید نیست و مثلا مطالعه دروس بیشتر مفید است زیرا حداقل حُسن این فعالیت ها یادگیری فعالیت جمعی و آماده شدن برای اثربخشی در جامعه، در آینده نزدیک است.

در ادامه جلسه حاضرین به طرح سؤالات خود پرداختند که جناب حجت الاسلام شبان و آقای بهنام نوذری پاسخ‌هایی را ارائه نمودند.

 

 



نظرات (۱)

  1. محمدمهدی قاسمی

    با عرض سلام خدمت طلاب گرام
    اگر امکان دارد فایل وتی جلسات کارگروه رو برای استفاده سایر گروه ها و طلابروی سایت قرار بدید.
    با تشکر
    از حوزه علمیه اصفهان