طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

اعتراض نمایندگان مجلس به قسمت اول لایحه پیشنهادی دولت برای برنامه ششم کشور

 بصیرت اجتماعی سیاست

//bayanbox.ir/view/5425846420461693440/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA.jpg

بسم الله الرحمن الرحیم

صبح امروز (سه شنبه ۵ آبان ماه ۱۳۹۴) دولت یازدهم قسمت اول لایحه برنامه ششم را با قید یک فوریت به صحن مجلس آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نقشه راه نمایندگان مختلف نسبت به این لایحه اعتراضات مختلفی را مطرح کردند. محمد رضا پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان از عدم لحاظ مقاوم سازی اقتصاد در این لایحه ابراز نگرانی کرد و احمد توکلی نماینده تهران این لایحه را ملغمه ای از احکام بخش های مختلف دانست؛ که نیازمند بررسی تعداد زیادی از کمیسیون ها است ؛ولی مهمترین اعتراض را حمید رسایی نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات دراین باره مطرح کرد. این نماینده مجلس مهمترین ایراد این لایحه را عدم تطابق آن با مفاهیم الگوی پیشرفت اسلامی و عبور غیر قانونی دولت از بند اول برنامه پنجم کشور در تدوین این لایحه دانست. در نهایت نمایندگان فوریت این لایحه را تصویب نکردند. متن کامل این تذکر مهم  و پاسخ حجت الاسلام ابوترابی در این باره را در ادامه بخوانید:

 

رسایی:

  • در لایحه‌ای که دولت محترم تقدیم کرده، ننوشته‌اند برنامه‌ی ششم؛ در حالی که در اظهارات جناب آقای نوبخت بودش. حالا امروز فوریت این رأی نیاورد و عادی بررسی می‌شود، اما مطابق بند 1 قانون برنامه‌ی پنجم دولت موظف است با همکاری سایر قوا الگوی توسعه‌ی ایرانی اسلامی را -که مستلزم رشد و بالندگی انسان‌ها بر مدار حق و عدالت و دستیابی به جامعه‌ی متکی بر ارزش‌های اسلامی – انقلابی و تحقق شاخصه‌های عدالت اجتماعی و اقتصادی باشد- تا پایان سال سوم برنامه تدوین کند و جهت تصویب به مجلس ارائه دهد. در قانون برنامه‌ی پنجم نوشته شده که این الگو پس از تصویب در مجلس اسلامی مبنای تهیه‌ی برنامه‌ی ششم و برنامه‌های بعدی می‌شود.
  • دولت هنوز لایحه‌ی مربوط به الگوی توسعه‌ی اسلامی ایرانی را نداده، ولی دارد [لایحه‌ی] برنامه‌ی ششم را می‌دهد؛ این معنایش این است (من صبح به آقای نوبخت هم گفتم) به صورت عادی بیاید تو مجلس، کلیاتش دو سوم رأی می‌خواهد و دو سوم رأی‌آوردن سخت است. دولت قبل از اینکه برنامه‌ی ششم را بدهد، این را رعایت کند؛ این مصوبه‌ی مجلس است.

ابوترابی: این تذکر شما قابل تأمل است؛ اما کلیاتش بیاید در صحن، دو سوم احتیاج ندارد؛ نقضش احتیاج به دو سوم رأی دارد. اگر قانون برنامه شد، نقضش نیاز به دو سوم رأی دارد.

 

  • رسایی: حاج‌آقا نقض برنامه‌ی پنجم است دیگر...! الان [قانون] می‌گوید برنامه‌ی ششم را نباید بدهید؛ این الگو پس از تصویب در مجلس مبنای تهیه‌ی برنامه‌ی ششم می‌شود. شما برنامه‌ی ششم را دارید می‌دهید، در حالیکه الگو را هنوز نداده‌اید... خب نقض برنامه‌ی پنجم است دیگر...

 

صوت تذکر حجت الاسلام حمید رسائی

درباره نسبت میان الگوی پیشرفت اسلامی و برنامه ششم

تعداد بازدید: ۲۶۰۸