طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

۱

تاریخ دریافت مقالات برای اولین جشنواره ملی ادبیات عربی با عنوان سید علی خان مدنی تمدید شد.

 علمی پژوهش

//bayanbox.ir/view/6191682429007287708/%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%AE%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AF%D9%86%DB%8C.png

بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به استقبال پژوهشگران عرصه ادبیات عربی و علوم دینی از اولین جشنواره سید علی خان مدنی، مدت ارسال آثار تا (30 خرداد) تمدید شد. 

پژوهشکده ادیب فقه جواهری، که از سال 1392 در میان رشته ادبیات عربی و دانش فقه پژوهش می کند، در نظر دارد، اولین جشنواره ادبی سید علی خان مدنی را برگزار کند.

این پژوهشکده برای میان رشته ادبیات عربی و علوم دینی، سالانه سمینار نقش ادبیات عربی را برگزار می‌کند و این بار در نظر دارد در کنار سومین سمینار نقش ادبیات عربی در فرآیند استنباط، اولین جشنواره سید علی خان مدنی را برگزار کند.

پژوهشکده ادیب فقه جواهری با الگو گرفتن از شخصیت علامه سید علی خان مدنی ره شارح صحیفه سجادیه امام زین العابدین(ع) به عنوان نماد به کار گیری ادبیات عربی در فهم نصوص دینی، بر آن است تا با برگزاری اولین جشنواره  ملی ادبیات عربی در حوزه علمیه قم اندیشه ها و قلم ها را به سمت بهره وری بیشتر از ادبیات در دین پژوهی دعوت کند تا رشد و بالندگی در این عرصه باشیم.

موضوعات جشنواره عبارتند از : ادبیات عربی و تفسیر و علوم قرآنی، ادبیات عربی و حدیث شناسی، ادبیات عربی و کلام، ادبیات عربی و فلسفه و عرفان اسلامی، ادبیات عربی و تاریخ اسلام، ادبیات عربی و سیره اهل البیت (ع)،

ادبیات عربی و منطق، جریان شناسی ادبیات عربی در جهان معاصر، تراجم و اندیشه پژوهی ادبای امامیه،

نسخه پژوهی و کتابشناسی آثار ادبی علماء امامیه .

موضوع ویژه این جشنواره «ادبیات عربی و فقه و اصول» است و مهلت ارسال آثار تا 30  فروردین سال 96 است.

پژوهشگران گرامی می توانند آثار خود را در قالب کتاب، مقاله، رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به همراه رزمه علمی  به آدرس  j.adabiemadany@gmail.com ارسال کنند.

علاقه مندان جهت  کسب اطلاع بیشتر به سایت www.arabadib.ir یا با  شماره  02837831602 و   09363782751تماس حاصل کنند

جشنواره ملی ادبیات عرب سید علی خان مدنی

برای اطلاع بیشتر به کانال تلگرامی ادیب فقه جواهری به آدرس ذیل مراجعه بفرمایید:

@adibefiqhe

 

نظرات (۱)