طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

ره توشه علمی نوروزانه (پیک نوروزی برای طلاب پایه 1 الی 3) + دانلود

 علمی صرف نحو 1 محصولات پایه 1 دروس حوزوی جزوه

//bayanbox.ir/view/7621506289083173073/%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87.png

بسم الله الرحمن الرحیم

ایام تعطیلات نوروزی، معمولا موجب فاصله گرفتن طلاب از درس میشود به همین منظور جناب آقای محمد شمس الهدی یکی از طلاب خوب مدرسه خان یزد، جزوه ای رو برای طلاب پایه 1 الی 3 تهیه کردن که برای ما ارسال کردن و ما هم منتشر میکنیم. امیدواریم همه دوستان دانلود و استفاده کنن.

با ذکر صلوات برای سلامتی امام زمان عج

و همچنین سلامتی جناب آقای محمد شمس الهدی دانلود بفرمایید

 

 

آشنایی مختصر با مدرسه علمیه خان یزد

 

مدرسه علمیه خان، توسط مرحوم محمد تقی خان، از والیان مشهور و خیراندیش یزد، در سال 1186 هجری قمری در بازار و بافت تاریخی یزد، در مساحتی به متراژ حدود2910 مترمربع، در سه حیاط که دو حیات آن به صورت قرینه و یک حیات مرکزی بزرگ در میان مدرسه، با دو طبقه بنا شده است.

سبک معماری این مدرسه، که چشم هر گردشگری را خیره می‌کند، به اواخر دوران زندیه و اوایل دوران قاجاریه بازمی‌گردد و پیشینه تاریخی بزرگی برای شهر یزد محسوب می‌شود و در ایامی که درس و بحث طلاب تعطیل است، گردشگران داخلی و خارجی زیادی از آن بازدید می‌کنند.

یکی از نکات جالب توجه این مدرسه، راه زیرزمینی است که مدرسه خان را به مدرسه مصلای یزد متصل می‌کند و نشان‌دهنده آن است که اساتید و طلاب این دو مدرسه، از این طریق با هم ارتباط داشته‌اند.

رونق علمی مدرسه علمیه خان هیچ‌گاه متوقف نشده و همچون نگینی در دل بازار یزد می‌درخشد و هم اکنون نیز دارای رونق علمی خاصی است، به طوری که 177 طلبه که 60 درصد آنان معمم هستند، در سطوح مختلف تحصیلی و حتی درس خارج در آن مشغول به تحصیل می‌باشند.

 

 

 
تعداد بازدید: ۳۰۷۴