طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

۱

تصویر کتب ادبی و معاجم لغوی

 علمی کتابخانه محصولات دروس حوزوی معرفی کتاب

//bayanbox.ir/view/4215488462695492923/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%AA%D8%A8-%D8%A7%D8%AF%D8%A8%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%AC%D9%85.png

 

بسم الله الرحمن الرحیم

همان طور که در مطلب دیگری بیان شد، امروزه با توجه به اینکه بسیاری از کتب درسی به صورت دیجیتالی در درسترس میباشد و پژوهشگران و طلاب عزیز میتوانند به راحتی آنها را وارد برنامه وان نوت کرده و ویرایش نمایند، لازم است راه چاره ای برای آسیب های دور افتادن از کتاب اندیشید.

یکی از آسیب های جدا شدن از کتاب و تمرکز دائمی بر روی محیط دیجیتال، فاصله گرفتن از جلد و شکل و شمایل کتاب است. به این معنا که وقتی شما مطلبی را از یک کتاب مطالعه میکنید، با آن انس گرفته و با روی جلد و صفحاتش آشنا میشوید و بعدا که لازم است مطالبی را از آن کتاب به یاد آورید، به یاد جلد و صفحه آرایی آن افتاده و به آسانی میتوانید آن مطلب را به یاد آورید. اما در محیط دیجیتال چنین انسی ایجاد نمیشود. 

اما میتوان راه حلی برای این مشکل اندیشید و آن این است که عکس روی جلد این کتب را هر گاه که مطلبی از آنها نقل میکنیم، در کنار آن مطلب و منبع قرار بدهیم تا به مرور روی جلد کتاب نیز به ذهن ما سپرده شود. 

ضمنا شما میتوانید یک فایل وان نوت با موضوع کتابشناسی ایجاد کرده و توضیحات مختصری هم راجع به این کتب به همراه عکس آن در فایل وان نوت خود ایجاد نمایید.

ضمنا همان طور که بسیار بیان شده است، حافظه تصویری انسان بسیار قوی است بنابراین شما میتوانید با مشاهده مکرر روی جلد کتاب و نام نویسنده و شکل ظاهری آن، مطلبی را که نقل کرده اید در ذهن خود نگهداری نمایید تا در صورت لزوم، بدانید که مطلب، از کدام کتاب نقل شده است و ارتباط شما به صورت کامل با کتاب قطع نگردد.

به همین منظور دو فایل تصاویر کتب ادبی و نیز کتب معاجم را که از دو نرم افزار ادبیات عربی و قاموس -تولید موسسه نور- تصویربرداری شده اند، جهت دریافت در اختیار عزیزان قرار می دهیم. ضمنا از زحمات موسسه نور نیز تشکر می نماییم.

 

موضوع دریافت
تصاویر کتب ادبی دریافت
تصاویر معاجم لغوی دریافت

مطالب مرتبط


  1. آموزش کار با نرم افزار وان نوت (فیلم)
  2. آموزش تایپ ده انگشتی
  3. سیوطی 1 در وان نوت
  4. سیوطی 2 در وان نوت
  5. فرهنگ لغات (دانلود)
  6. قرآن کریم در وان نوت (دانلود)

نظرات (۱)

  1. سلام ، خدا قوت
    مطالب سایتتون واقعا قابل استفاده است ولى متاسفانه نما و قالب و دسته بندى سایتتون اصلا خوب نیست !
    • پاسخ:

      سلام علیکم
      بله داریم تلاش میکنیم طراحی سایت رو کلا عوض کنیم تا دسترسی به مطالب راحتتر بشه