طلبگی تا اجتهاد

آنچه که لازم است عرض بکنم - که از همه‌ی این مطالب مهمتر است - نسبت حوزه‌های علمیه است با انقلاب و نظام اسلامی. هیچ کس در عالم روحانیت، اگر انصاف و خرد را میزان قرار بدهد، نمیتواند خودش را از نظام اسلامی جدا بگیرد. نظام اسلامی یک امکان عظیمی را در اختیار داعیان الی‌اللّه و مبلّغان اسلام قرار داده… این فرصت تا امروز کِی برای روحانیت وجود داشته؟
علاوه بر این، ابزارهای تسهیل‌کننده، مثل رایانه‌ها و ارتباطات اینترنتی و فضای مجازی و سایبری هم که الان در اختیار شماست![خطاب به روحانیون!).
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید، میتوانید یک کلمه حرف درستِ خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمیشناسید، برسانید؛ این فرصت فوق‌العاده‌ای است؛ نبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟ نظام اسلامی یک چنین خدمتی به ما معممین و روحانیون کرده. مگر میتوانیم خودمان را کنار بگیریم؟
بیانات در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

جستجو

بایگانی

نويسندگان

پربحث ترين ها

رسانه های همسو

۲

نمودار آشنایی اجمالی با فرهنگ های لغت عربی

 علمی محصولات لغت دروس حوزوی نمودارها

//bayanbox.ir/view/9087169952338929987/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%D8%BA%D8%AA%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C.jpg

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام به شما دوستان خوب طلبگی تا اجتهادی. امروز هم با افتخار میخوایم مطلب دیگری رو از یکی دیگر از طلبه های خوب که برای ما ارسال کردند منتشر کنیم. باشد که ان شاالله فرهنگ انتشار محصولات در میان طلاب روز به روز فراگیرتر شود.

جناب آقای «محمد ذره» طلبه خوب پایه سوم «حوزه علمیه امامزاده فضل» شهرستان بهبهان، مطلبی رو در مورد آشنایی با فرهنگ های لغت برای ما ارسال کردند که تقدیم شما عزیزان میگردد.

توضیحات ایشان در مورد این محصول:

  • آشنایی با فرهنگ های لغت:
    لغت شناسی از علوم بسیار مهمی است که برای دانشجویان و طلابی که طالب فهم عمیق متون دینی و عربی هستند، لازم و ضروری است.
    در نمودار پیش رو جهت آشنایی مختصر با فرهنگ های لغت، معاجم لغوی از چند جهت تقسیم شده است و به ذکر مولف و تاریخ تالیف و مختصر توضیح اضافی درباره هر یک از فرهنگهای لغت پرداخته شده است.
    امید است دانشجویان و طلاب عزیز با مطالعه این نمودار، به تحقیقی جامع در زمینه این علم ضروری و کتب مرتبط با آن بپردازند.
    در آخر این نکته را یادآور شوم که برای تفسیر مفردات و جملات قرآن باید به کهن ترین و معتبرترین کتب لغت رجوع کرد و نمیتوان برای درک متون دینی از فرهنگهای لغت معاصر استفاده کرد، و پیشنهاد میشود که برای توضیحات بیشتر در این زمینه به کتاب "درآمدی بر دانش مفردات قرآن" تالیف آقای سیدمحمود طیب حسینی از انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، رجوع کنید.

 

 

نظرات (۲)

  1. سلام برادر
    خوب بود المنجد و معجم العربیه المعاصره رو هم به موارد معاصر می افزودید دقت و گستره ی این دو کتاب از الوسیط و کتاب آقای آذرنوش بیشتر است.
    موفق باشید...ممنون از زحمتتون
    • پاسخ:

      سلام علیکم
      فایل PDF هست شاید اگر با گوشی هستید، برنامه بازکننده پی دی اف روی گوشی شما نصب نیست